top of page

Over ons

Het verhaal achter Herbron

Herbron is een plek waar lichaam en geest samen komen

door middel van wandelcoaching en cranio sacrale therapie.

 

Mensa sana in corpore sano.

Vloeibare druppel

Visie

Echt helemaal jezelf zijn (wholeness) waardoor jijzelf de ruimte en vrijheid vindt om zelf voluit te leven en je omgeving hiertoe kan inspireren.

Verbinding maken met je eigen ik, de natuur, je omgeving vanuit je eigen kracht. En zoals ik hierboven al zei lichaam en geest in balans. Bewustwording i.v.m. patronen, hechting, verbinding, talenten, behoeften, waarden en normen, interne en externe saboteurs, energieniveau …

Leven vanuit je innerlijke wijsheid en niet het leven van een ander leven. Ik geloof in het “rimpeleffect”, voorleven aan mijn kinderen en anderen. Zet jij mee de rimpels in beweging?

Er is nood aan meer verbinding, echtheid en leven met de natuur.

pexels-pixabay-220213.jpg
Brenda Pauwels-53.jpg

missie

Zowel het mentale stuk wordt meegenomen in de wandelcoaching als het fysieke stuk. In beweging zijn, verstillen, connecteren met de natuur, je tempo aanpassen naar je doel. Adrenaline en cortisol maken plaats voor endorfine en oxytocine ofwel gelukshormonen genoemd. Zo kunnen de hormonen die via ons bloedbaan en zenuwbanen ons lichaam binnenkomen, onder andere zorgen voor ontspanning, een betere concentratie en het verlichten van pijn.

 

Al coachend neem ik je mee op pad en luister ik naar je verhaal, je wens om iets anders, minder of meer te doen. We zoeken samen uit wat juist jouw coachvraag is en welke kleine haalbare stappen je direct na de sessie kan zetten. Door te wandelen kom je letterlijk in beweging en krijg je vaak nieuwe inzichten. De natuur doet haar werk en zorgt voor onthaasten, aarden, herkaderen, ...

Wanneer het net iets meer mag zijn, komt cranio sacraal therapie erbij kijken. Door het lichaamswerk krijgen opgeslagen emoties ruimte en kan de levensenergie stromen.

bottom of page