top of page

Herbron

Het verhaal achter

Herbron is een plek waar lichaam en geest samen komen

Een plek waar je helemaal kan herbronnen, zodat je tot je bron komt, jouw kern

Met behulp van wandelcoaching en cranio sacrale therapie.

Mensa sana in corpore sano.

Vloeibare druppel

Visie

Echt helemaal jezelf zijn (wholeness) waardoor jijzelf de ruimte en vrijheid vindt om zelf voluit te leven en je omgeving hiertoe kan inspireren.

Verbinding maken met je eigen ik, de natuur, je omgeving vanuit je eigen kracht. En zoals ik hierboven al zei lichaam en geest in balans. Bewustwording i.v.m. patronen, hechting, verbinding, talenten, behoeften, waarden en normen, interne en externe saboteurs, energieniveau …

Leven vanuit je innerlijke wijsheid en niet het leven van een ander leven. Ik geloof in het “rimpeleffect”, voorleven aan mijn kinderen en anderen. Zet jij mee de rimpels in beweging?

Er is nood aan meer verbinding, echtheid en leven met de natuur, met elkaar, met ieders talent. Waar iedereen een plek inneemt.

pexels-pixabay-220213.jpg
Fotos Brenda-140.jpg

Wil jij helderheid en duidelijkheid op een prangende vraag? Loop je ergens tegen aan waar je even het antwoord niet op weet? Je weet wat je niet wilt, maar niet wat je dan wél wilt? Wil je meer balans in je leven en energie- niveau? Of vraag je jezelf af of dit wel de job, relatie, huis, ... is waar je gelukkig van wordt?

 

De Bron - herbron is de plek waar lichaam en geest samenkomen en waar je terecht kan voor wandelcoaching en cranio sacraal therapie.

De plek waar je jezelf mag zijn.

De plek waar je jezelf terugvindt.

De plek waar je jezelf tegenkomt.

De plek waar je jouw ik creëert.

Brenda Pauwels-53.jpg

missie

Zowel het mentale stuk, als het fysieke stuk wordt meegenomen in de wandelcoaching.

 

In beweging zijn, verstillen, connecteren met de natuur, je tempo aanpassen naar je doel.

 

Adrenaline en cortisol maken plaats voor endorfine en oxytocine ofwel gelukshormonen genoemd. Zo kunnen de hormonen die via ons bloedbaan en zenuwbanen ons lichaam binnenkomen, onder andere zorgen voor ontspanning, een betere concentratie en het verlichten van pijn.

 

Al coachend neem ik je mee op pad en luister ik naar je verhaal, je wens om iets anders, minder of meer te doen. We zoeken samen uit wat juist jouw coachvraag is en welke kleine haalbare stappen je direct na de sessie kan zetten. Door te wandelen kom je letterlijk in beweging en krijg je vaak nieuwe inzichten. De natuur doet haar werk en zorgt voor onthaasten, aarden, herkaderen, ...

Wanneer het net iets meer mag zijn, komt cranio sacraal therapie erbij kijken. Door het lichaamswerk krijgen opgeslagen emoties ruimte en kan de levensenergie stromen.

bottom of page